Acum! O nouă decizie în cazul primarului Georgescu!

0

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, rămâne în spatele gratiilor, au decis în urmă cu puțin timp judecătorii de la Tribunalul Areș. Procurorii DNA au cerut prelungirea arestului preventiv în dosarul în care care Georgescu este acuzat de trafic de ifluență, iar în cursul acestei dimineți, magistrații au acceptat propunerea și au dispus ca edilul să rămână în arest până pe 3 decembrie. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 48 ore.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPILĂ DE 11 ANI, VIOLATĂ, AMENINȚATĂ ȘI BĂTUTĂ DE UN COLEG DE ŞCOALĂ!

„În baza art. 236 C.proc.pen. admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti. În baza art. 234 C.proc.pen. şi art. 236 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin. 2 C.proc. pen. prelungeşte măsura arestării preventive dispuse prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş din data de 05.10.2023 faţă de inculpatul GEORGESCU ION, …………cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă prev. de art. 291 alin. 1 C.pen. rap. la art. 7 lit. a din Legea nr. 78/2000, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.11.2023 până la data de 03.12.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 01.11.2023, la Tribunalul Argeş – Secţia penală” se arată în decizia instanței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata