ziarobiectiv.ro

Șocant! Copilă de 11 ani, violată, amenințată și bătută de un coleg de şcoală!

0

O copilă de doar 11 ani a trecut prin momente cumplite timp de câteva luni, perioadă în care a fost violată, bătută și amenințată de un coleg de școală, un băiat cu patru ani mai mare. Concret, se pare că fata a fost violată de 14 ori rânduri sub ameninţarea cu bătaia şi cu un cuţit de către agresor, dar şi de către o colegă de a ei de clasă.

CITEȘTE ȘI: MOȘTEANU NE IA DE PROȘTI. ȘI PE NOI, ȘI PE AI LUI DE LA USR.

Mai mult, fata a fost filmată și șantajată cu acele înregistrări. De frică a ascuns adevărul însă, totul a ieșit la iveală după ce mama copilei a văzut un filmuleț pe care i l-a arătat diriginta adolescentei, şi care o arăta pe fiica ei în timpul unui act sexual. Copila, confruntată de mamă, a spus tot adevărul iar părinții au mers imediat la poliție. Mama fetei se teme ca acest caz să nu fie mușamalizat, asta deoarece mama agresorului lucrează la primăria din localitate. Cazul șocant s-a petrecut în Mehedinţi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata