Acum! O nouă înregistrare în scandalul „SEXGATE la Călinești!”

O a doua înregistrare în  scandalul SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ!, a apărut astăzi în spațiul public, așa cum au și spus cei care au decis să dezvăluie adevărul despre primarul Mihai Georgescu. Fata, de 20 de ani, condiționată de favoruri sexuale pentru a fi transferată pe un post mai bun, se aude spunând pe înregistrare că refuză oferta primarului.

CITEȘTE ȘI: UN PROFESIONIST-NOU ȘEF LA CAS ARGEȘ! CINE ESTE ȘI CE EXPERIENȚĂ ARE?

De două zile de când a apărut prima înregistrare scandalul a depășit cu mult granițele județului Argeș, primarul de la Călinești devenind celebru pe toate posturile de televiziune din țară. În acest moement, el este pus pe tușă de propriul partid CITEȘTE AICI: PRIMARUL DIN CĂLINEȘTI-SUSPENDAT DIN FUNCȚIE! MOTIVUL ȘOCANT!

Așa cum am mai scris, se pare că este vorba în total de șase înregistrări.

„Tânăra urma să fie angajată la cabinetul primarului, să aibă un program de muncă mai mult decât lejer, însă, la schimb, trebuia, potrivit înregistrării, să fie la dispoziția primarului, din când în când, câte o oră-două, când vrea el. Fata lucra la primărie pe un alt post când a primit aceste propuneri și a încercat să spună familiei prin ce trece. Astfel, i-a povestit tatălui ei despre atitudinea edilului, iar părintele nu a crezut-o. Ca să dovedească adevărul, tânăra a fost nevoită să înregistreze propunerile indecente ale primarului, care-i este și unchi. Abia după ce le-a ascultat, tatăl fetei a decis că trebuie să facă totul public. „Astăzi avocata a depus o plângere penală pentru hărțuire sexuală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Nu mai pot răbda rușinea adusă familiei mele. Am răbdat până la un punct. Trebuie să înceteze batjocura la care a fost supusă familia mea. Voi merge până la capăt!” ne-a declarat tatăl fetei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

2 Comentarii
  1. […] CITEȘTE ȘI: ACUM! O NOUĂ ÎNREGISTRARE ÎN SCANDALUL „SEXGATE LA CĂLINEȘTI!” […]

  2. […] Citește și: ACUM! O NOUĂ ÎNREGISTRARE ÎN SCANDALUL „SEXGATE LA CĂLINEȘTI!” […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.