Acuzații grave! Zeci de sportivi infectați cu râie în timpul unei competiții la Bascov!

0

Acuzații grave! Zeci de sportivi infectați cu râie în timpul unei competiții la Bascov!

Acuzații grave! Părinții a peste 40 de copii, legitimați la Clubul Şcolar Sportiv Kaiac-Canoe din Orşova, susțin că micuții au luat râie în timpul unei competiții în Argeș. Concret, în perioada 27 iulie – 8 august, copiii au participat la o competiţie naţională derulată la Centrul Naţional de Kaiac-Kanoe din Bascov, locul und părinții susțin că s-au îmbolnăvit.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL FETEI DE LA MIOVENI-ADUS ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR! CE S-A DECIS?

Părinții acuză că în acea perioadă când au fost cazați la Bascov au luat râie și susțin că toți au fost infectați, fiind pe tratament. Deopotrivă, conducerea clubului îi contrazice și susține că doar trei copii sunt infectați. Direcţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă, iar în primă fază a dispus igienizarea bazei sportive.

La Clubul de juniori Şcolar Sportiv Kaiac-Canoe din Orşova sunt legitimaţi 40 de sportivi din întreaga ţară, potrivit Antena 3. Se pare că primul care a acuzat mâncărimi pe corp a fost un copil din Sibiu iar, în cele câteva zile în care au fost cazați la Bascov, toții copiii s-au îmbolnăvit.

Părinții susțin că boala a fost luată din deplasare. Reprezentanţii Centrului Naţional de Kaiac-Canoe din Bascov îi contrazic și susțin că ei nu știu de existent unui astfel de focar și că, dacă ar fi fost adevărat, și alți sportivi cazați la ei s-ar fi îmbolnăvit.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata