ALERTĂ! PRODUSE „TOXICE” RETRASE DE LA VÂNZARE DIN AUCHAN PITEȘTI! CLIENȚII- RUGAȚI SĂ NU CONSUME!

1

ANSVSA a anunțat recent retragerea de pe piață a unui lot de somon din magazinele Mega Image, dar și a unui sortiment de înghețată din magazinele Auchan și Selgros.

„Stimați clienți, General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a produselor sale de înghețată Plain Vanilla comercializate în România. Motivul retragerii : detectarea unor urme de oxid de etilenă (ETO). General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM confirma că doar produsul de mai jos, cu termen de expirare înainte de 21/05/2023, face obiectul rechemării.

Persoanele care au achiziționat produsul având datele de identificare respective (EAN, si care are termen de expirare înainte de 21.05.2023) sunt rugate să nu îl consume și să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia.”, a anunțat recent ANSVSA.

 

CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA, UN COPIL ȘI UN BĂRBAT SE ZBAT ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEVASTATOR ÎNTRE O MAȘINĂ ȘI UN TIR!

„Nume produs: 89288 H VAN WIJNEN SOMON CARPACCIO 120G

Număr lot: 86BK/221405

Termen de valabilitate: 07.06.2022; 10.06.2022

Dorim să vă aducem la cunoștință ca Mega Image a inițiat rechemarea de la consumatori a produsului 89288 H VAN WIJNEN SOMON CARPACCIO 120G, cu lot: 86BK/221405, termen de valabilitate: 07.06.2022;10.06.2022. Detalii referitoare la decizia de rechemare a produsului: Rechemarea produsului de la consumatori a fost declanșată la solicitarea furnizorului, constatându-se depășiri ale valorilor admise de Listeria Monocytogenes.

Măsuri pentru consumatori: Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicita clienților sa NU consume produsele cu loturile sus menționate si roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐au achiziționat produsul.

Este necesară prezentarea bonului fiscal.Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 26.07.2022. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”, se arată pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] ALERTĂ! PRODUSE „TOXICE” RETRASE DE LA VÂNZARE DIN AUCHAN PITEȘTI! CLIENȚII- RUGAȚI&hellip… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata