Alina Gorghiu despre primarul de la Călinești: „Se impune demisia! Șantajul și hărțuirea sexuală sunt două infracțiuni oribile.”

Președinta PNL Argeș, senatoarea Alina Gorgiu a cerut demisia primarului  PSD al comunei Călinești, Mihai Georgescu, din Argeș în urma apariției în spațiul public și a unor informații în media argeșeană a unei înregistrări din care reiese că edilul în cauză cerea favoruri sexuale în schimbul unei angajări. 
„Nu poți face așa ceva niciunei femei, profitând de faptul că ești primar. Am un gol în stomac când ascult înregistrarea și mă bucur că victima a făcut plângere penală. Să șantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu ești primar, este de-a dreptul strigător la cer.
Șantajul și hărțuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracțiuni oribile pentru care e nevoie de o reacție, dură, mai mult decât suspendarea din funcțiile politice. Se impune în mod clar demisia primarului.”

 

CITEȘTE ȘI: SEXGATE LA O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI – ÎNREGISTRARE BOMBĂ!

 

PNL Argeș ia atitutine în scandalul sexgate la Primăria Călinești

„Șocant! Nerușinare! Infracțiune! Conform presei argeșene, primarul PSD din Călinești, Mihai Georgescu este acuzat de hărțuire sexuală și de faptul că a condiționat angajarea unei tinere ca să obțină favoruri sexuale.
“Îți dau treiș’cinci de milioane salariu, îți dau liber când vrei tu (…). Dacă am și eu nevoie de tine și vreau să fiu cu tine o oră două zi, vreau să stai la dispoziția mea. Îți asigur tot ce vrei tu, stabilitatea locului de muncă, salariu bun, relații, te duc în lumea bună…” Conform presei, tânăra l-a înregistrat și le-a povestit părinților săi. (înregistarea audio mai jos).

Domnule Ion Mînzînă nu ascuneți gunoiul sub preș. Un astfel de gest incalificabil nu trebuie să rămână nepedepsit. Decența și normalitatea vă impun să-i solicitați public demisia, nu numai din funcțiile politice, dar și din funcția de primar și să vă delimitați de acest om.

Domnule Mihai Georgescu, vă solicităm demisia de onoare din funcția de primar al comunei Călinești și un punct de vedere. Domnule Georgescu, prin micimea gestului dumneavoastră ați batjocorit și aruncat în derizoriu întreaga administrație a județului Argeș. Vă solicităm demisia din funcția de primar deoarece nu aveți demnitatea să ocupați acel post. Comportamentul dumneavostră intră în sfera penalului și avem încredere în autoritățile competente ale statului român.
Domule Mînzînă, dacă adunăm deviațiile sexuale ale unor lideri PSD din ultimii ani, deputat PSD, șef de Consiliu Județean PSD, acum, un primar PSD în funcție și le punem între două coperți, putem aduna ușor întreg Codul Penal, în materie de infracțiuni sexuale.”, a postat pe pagina de facebook, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Cătălin Andrei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Alina Gorghiu despre primarul de la Călinești: „Se impune demisia! Șantajul și… […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.