Alina Gorghiu: „Gelu Tofan este mai mult agentul domnului Gentea decât membru PNL.”

0

Luni, 22 august, PNL Pitești va organiza o ședință alături de Alina Gorghiu, președintele Sentului României și al PNL Argeș, în care vor fi discutate mai multe probleme legate de strategii dar este propusă și o sancțiune a viceprimarului Gelu Tofan. Alina Gorghiu a anunțat că membrii organizației de la Pitești au cerut această întâlnire, fiind nemulțumiți de strategia pe care Gelu Tofan o aplică în primăria Pitești dar și în contextul în care acesta a anunțat recent că „cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea.”

CITEȘTE ȘI: ALINA GORGIU: „GELU TOFAN POATE FI UN CANDIDAT FOARTE BUN PENTRU PSD ÎN 2024!”

„În premieră vă spun că la sfârșitul lunii mă voi vedea cu organizația PNL Pitești pentru că dânșii sunt extrem de nemulțumiți de activitatea pe care viceprimarul o are, care nu mai are legătură cu PNL-ul. S-ar putea să-și dorească tare mult să se reunească cu cei pe care îi susține în primărie pentru că este mai mult agentul domnului Gentea decât membru PNL.

Vă anunț că vor avea loc discuții iar eu sunt foarte sensibilă la deciziile colegilor mei din organizația Pitești. Au o autonomie pe care le-o voi respecta în sensul în care nu vreau ca unii să muncească iar alții să rămână cu funcții. Eu am un principiu sănătos în politică, mai bine fără funcție dar cu o echipă în care fiecare știe ce are de făcut și trage la aceeași căruță, în aceeași direcție. Însă nu vreau să spun un deznodământ, nu îl am acum. Vreau să discut cu toți colegii mei din organizația Pitești, mi-au cerut această întâlnire. Discută și ei înainte despre ce avem de făcut. Nu Gelu Tofan va fi subiectul discuției în principal, ci strategia pe Pitești care e importantă. Trebuie să știm cum atacăm administrativ în următorul an, ce vom face cu bugetul pe 2023 al Piteștiului, care sunt direcțiile pe care administrația va trebui să meargă pentru a fi mult mai prietenoasă cu cetățeanul.”, a anunțat recent Alina Gorghiu, președintele Sentului României și al PNL Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata