Argeș: Doliu în învățământ! A murit un cunoscut și apreciat profesor!

0

Argeș: Doliu în învățământ! A murit un cunoscut și apreciat profesor! Un cunoscut professor de matematică din Argeș a murit fulgerător. Vestea trecerii în neființă a fost făcută chiar de conducerea unității școlare unde, zeci de ani profesorul a predate. Este vorba despre unul dintre cei mai iubiți profesori, Nae Gheorghe, care a predate matematica la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Bradu.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI LA PERMISE ȘI CERTIFICATELE DE ÎNMATRICULARE! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN URMĂTORII PATRU ANI?

„Am aflat cu tristețe, fără margini, de trecerea în neființă a celui care ne-a fost profesor, coleg, prieten al întregii comunități bradene, a domnului PROFESOR – NAE GHEORGHE. După o viaţă plină de generozitate faţă de semeni, marcată de dragoste de ţară şi urbe, de pasiune pentru matematica , Comuna Bradu l-a  pierdut pe domnul profesor NAE  GHEORGHE, un om valoros, un model de bunătate sufletească și de altruism.

Pentru colectivul Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu „, Bradu, domnul profesor a reprezentat o personalitate absolut specială, fiind alături de întreaga comunitate ori de câte ori a fost nevoie. Domnul profesor a fost dascăl şi educator, îndrumător, sfătuitor şi susţinător.

De azi inainte îl vom întâlni pe domnul profesor doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodata. ODIHNĂ VEȘNICĂ, STIMATE DOMNULE PROFESOR!!!”, transmit reprezentanții Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Bradu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata