Schimbări la permise și certificatele de înmatriculare! Ce se întâmplă în următorii patru ani?

0

Schimbări la permise și certificatele de înmatriculare! Ce se întâmplă în următorii patru ani? Autoritățile au anunțat recent că, în următorii patru ani, se modifică modul în care vor fi livrate permisele auto şi certificatele de înmatriculare ale şoferilor. Poşta Română va relua livrarea la domiciliu a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare, după ce a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RA-APPS).

CITEȘTE ȘI: PROFESORII ÎȘI POT PIERDE LOCUL DE MUNCĂ DACĂ NU RESPECTĂ ACESTE REGULI! ANUNȚUL MINISTRULUI EDUCAȚIEI!

Livrarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu. Contractul se va derula pe o durată de patru ani, perioadă în care se estimează a fi livrate aproximativ 9,6 milioane de de trimiteri. Astfel, în baza contractului, Poşta Română urmează să livreze circa 2,4 milioane de trimiteri pe an.

„Prin câştigarea acestei licitaţii, demonstrăm încă o dată că suntem pregătiţi să concurăm, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat. În ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, printr-un contract câştigat în faţa competitorilor de pe piaţa de curierat.”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata