Argeș! Femeie terorizată de fostul iubit! Scandal monstru la Vulturești!

0

În ziua de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, și au reținut un bărbat de 42 de ani, din Vulturești.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ! ANGAJAT AL PRIMĂRIEI PITEȘTI ȘI UN DEZVOLTATOR IMOBILIAR RISCĂ ANI GREI DE ÎNCHISOARE! BLOC CONSTRUIT ILEGAL!

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 12 septembrie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei concubine și ar fi pătruns în curte, încălcând, astfel, ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști, la data de 09 septembrie a.c.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata