Argeș: „M-a luat de gât, mi-a dat două palme! Am crezut că o să mor!” Declarații halucinante ale copilului bătut de profesoară!

0

Argeș: „M-a luat de gât, mi-a dat două palme! Am crezut că o să mor!” Declarații halucinante ale copilului bătut de profesoară!

Acuzații grave! Părinții unui elev din Sălătrucu fac acuzații grave la adresa unui cadru didacțic. Concret, aceștia îl acuză pe profesor de rele tratamente și susțin că le-au agresat și lovit copilul pe motiv că a deranjat ora. A fost nevoie de intervenția polițiștilor care au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă în acest caz.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL ELEVEI DESFIGURATE DIN MIOVENI – RECIDIVIST DE PROFESIE! ÎN CE SCANDALURI A MAI FOST IMPLICAT?

Lovit cu pumnii în cap pe motiv că a deranjat ora

Din primele informații, se pare că incidentul s-a petrecut în timpul orei de Educaţie Socială, la clasa a şaptea, la Școala Generală „Radu Șerban” din localitatea argeșeană Sălătrucu. Copiii au povestit îngroziți că profesoara le-a atras atenția să facă liniște, moment în care băiatului i-a căzut pe jos stiloul. Acela a fost momentul când profesoara și-a ieșit din mință și s-a năpustit asupra colegului lor, lovindu-l cu pumnii în cap. Speriați, copiii au anunțat celelalte cadre didactice dar și părinții care au solicitat o ambulanță la fața locului. Cadrul didactic neagă acuzaţiile.

Însă totul s-a aflat când mama a venit să îl ia pe băiat de la şcoală. El a spus că a fost lovit, iar colegii au confirmat. Părinţii au anuţat poliţia. Iar o oră mai târziu, au cerut ajutor medical. Băiatul a fost dus la spitalul din Curtea de Arges şi apoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

„Mi-a spus: tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. M-a luat de gât, târându-mă în ultima bancă, şi acolo mi-a aplicat nişte lovituri după cap. Cu o mână mă ţinea de cap şi cu una îmi dădea după cap. Am crezut că o să mor, aşa îmi spunea copilul. Am crezut că nu o să mai scap din loviturile ei. Lovea foarte repede şi foarte tare. În urma investigaţiilor, copilul prezintă urme de lovire la cervicală şi cervicala inflamată.”, a declarant Florin Mutu, tatăl copilului.

Profesoara a fost audiată de politişti. Deocamdată, nu va mai preda aşa că elevi din două şcoli au rămas fără profesor la ore.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata