Argeș: Opt stații GPL închise! Nereguli grave!

0

Argeș: Opt stații GPL închise! Nereguli grave! Nereguli pe linie de securitate la incendiu găsite la mai multe stații GPL din Argeș! 8 au fost închise. La multe dintre obiective lipsea responsabilul cu supravegherea și verificarea tehnică a instalațiilor.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: MII DE CREDINCIOȘI AU AȘTEPTAT LA COADĂ PENTRU A ATINGE ICOANA FĂCĂTOARE DE MINUNI! VIDEO!

„Echipele mixte de control au făcut verificări în Pitești, Mioveni, Costești și Topoloveni. 8 stații au fost închise de către responsabilii ISCIR. Reprezentanții stațiilor nu au putut prezenta documente tehnice de instalare a echipamentelor, nici vize anuale. La una dintre locații nu corespundeau distanțele cu proiectul de instalare și chiar lipsea avizul obligatoriu de instalare.

Alte stații au fost închise din cauza lipsei înregistrării echipamentelor și dispozitivelor de siguranță.  La 9 stații verificate, polițiștii au constatat lipsa analizei de risc la securitatea fizică. Și tot la 9 stații GPL, inspectorii ISU au stabilit că nu se respectă măsurile de apărare împotriva incendiilor, că numărul stingătoarelor este insuficient și că nu se realizează revizii periodice.”, transmite Radu Perianu, Prefectul județului Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata