ziarobiectiv.ro

Bărbat bătut cu bestialitate de o femeie pe o stradă din Pitești!

0

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit în plină stradă de o piteșteancă, chiar sub ochii trecătorilor care au asistat îngroziți la întreaga scenă. Bărbatul, de 45 de ani, se afla pe o stradă din Pitești în timp ce, din senin, a fost lovit în cap, de o femeie de 39 de ani. După mai multe lovituri, acesta a căzut secerat la pământ, moment în care femeia i-a luat din borsetă banii și telefonul. La scurt timp polițiștii au identificat-o pe femeie ca fiind o persoană fără adăpost și au dus-o la audieri.

CITEȘTE ȘI: FAMILIE DISTRUSĂ ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT! MAMA A MURIT PE LOC. TATĂL ȘI CEI DOI COPII-ÎN STARE GRAVĂ!

După administrarea probatorului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„În ziua de 19 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut o femeie de 39 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei 08 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, cea în cauză, care face parte din rândul persoanelor fără adăpost, ar fi deposedat, prin violență, împreună cu o altă persoană, un bărbat de 45 de ani, de o borsetă în care se aflau mai multe obiecte, un telefon mobil, documente și suma de 400 de lei.

 Persoana în cauză a fost depistată pe raza municipiului Pitești, în ziua de 19 iulie a.c., cu sprijinul polițiștilor Secției 1 Poliție Pitești și a fost condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata