Familie distrusă într-un grav accident! Mama a murit pe loc. Tatăl și cei doi copii-în stare gravă!

1

Un grav accident de circulație s-a petrecut seara trecută când o mașină în care se afla o familie cu doi copii a fost izbită violent de un TIR. Din primele informații, se pare că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a intrat violent în mașină.

CITEȘTE ȘI: SAMSAR SĂLTAT DE MASCAȚI! PESTE 900 MAȘINI DE LUX VÂNDUTE ILEGAL! PREJUDICIU IMENS!

La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, poliție și ambulanță care au acordat primele îngrijiri medicale și au transportat victimele la spital. Din nefericire pentru mama în vârstă de 30 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiți să constate decesul. Tatăl (40 ani) și cei doi copii, de 7 şi 9 ani, au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital cu multiple traumatisme. Şoferul camionului a fost singurul care a scăpat nevătămat şi a refuzat îngrijirile medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Tragicul accident s-a petrecut seara trecută în judeţul Mehedinţi, lângă localitatea Valea Anilor.

„Grav accident de circulație, produs pe DN 56 A, la intersecția cu localitate Valea Anilor – județul Mehedinți. Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, în această seară, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs intre un autotren și un autoturism, pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor. La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme.

Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital. Din nefericire, o femeie, in vârsta de circa 30 de ani, a fost declarată decedata de către medicul SAJ. Cea de-a cincea persoana implicată in accident, șoferul autotrenului, a refuzat îngrijirile medicale. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autovehiculele implicate în accident.”, precizează ISU Mehedinți.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] CITEȘTE ȘI: FAMILIE DISTRUSĂ ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT! MAMA A MURIT PE LOC. TATĂL ȘI CEI DOI COPII-ÎN STARE GR… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata