ziarobiectiv.ro

Basarab Panduru sare în apărarea lui Prepeliță: „Nu ai echipă în momentul ăsta să vrei să joci în play-off!”

0

Andrei Prepeliță a plecat în minutul 27 al meciului cu FCSB la vestiare după ce i s-a făcut rău și ar fi avut o serie de probleme cu tensiunea. Din câte se pare, presiunea care este pusă de către conducerea clublui din Trivale, dar și din partea suporterilor, a ajuns prea mare pentru tehnicianul alb-violet.

Basarab Panduru, fost fotbalist și antrenor, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post central de televiziune, că Prepeliță nu a avut parte niciodată de liniștea „pe care o merită”. De asemenea, fostul sportiv susține că FC Argeș nu are în acest moment o echipă care să acceadă în play-off.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA: „DACĂ, DOAMNE FEREȘTE, NOI RETROGRADĂM, PREPELIȚĂ TREBUIE SĂ ÎȘI IA BANII PÂNĂ ÎN VARĂ!”

„Este presiune mare şi întotdeauna a fost presiune mare şi întotdeauna au pus presiune mare şi întotdeauna, la prima înfrângere, părea că îl dă afară. Deci nu a avut niciodată liniştea pe care probabil că o merita la un moment dat, pentru ce a făcut anul trecut. Nu ai echipă în momentul ăsta să vrei să joci în play-off, aşa văd eu. Dar se tot pune presiune pe el, probabil că… se vorbea acum câteva zile că, dacă nu ia nu ştiu câte puncte din următoarele trei meciuri, o să fie dat afară”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata