Primarul Gentea: „Dacă, Doamne ferește, noi retrogradăm, Prepeliță  trebuie să își ia banii până în vară!”

0

Nu s-a luat nicio decizie în ceea ce îl privește pe Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, a declarat, recent, într-o emisiune pe un post local, primarul Cristian Gentea, ba mai mult decât atât, situația este destul de dificilă dat fiind contractul pe care îl are tehnicianul echipei alb-violete. Întrebat de jurnalistul Gheorghe Smeureanu ce decizie s-a luat Consiliul Director în privința lui Prepeliță, primarul Gentea și-a exprimat, cu sinceritate, dezamăgirea:

„Modul în care consideră domnul Prepeliță să continuie, mă dezamăgește. Nu am niciun fel de problemă, are un target asumat, dar am avut o singură discuție. I-am spus că, atunci când, matematic, nu mai are niciun fel de șansă să își îndeplinească obiectivele, fie că asta se va întâmpla în ianuarie, în februarie, ar trebui să plece singur, cu banii la zi”.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER – DUPĂ ÎNFRÂNGEREA SUFERITĂ DE FC ARGEȘ CU FCSB: „ESTE FRUSTRANT SĂ IEI GOL ÎN ULTIMELE MINUTE!”

„Eu vreau să las ceva în urmă, un stadion așa cum nu va fi în România. Dar, Doamne ferește, îți trebuie și echipă care să joace acolo!”

Primarul Cristian Gentea, suporter înfocat și susținător al echipei FC Argeș consideră incorect ca, în cazul în care Prepeliță nu își îndeplinește obiectivele să fie plătit până la vară, când se încheie oficial contractul. Cu toate acestea, potrivit primarului, deja se pune problema despre avocați, dar și despre refuzul lui Prepeliță.

„Nu vrea sub nicio formă! Dacă, deja, am ajuns să vorbim despre case de avocatură care să reprezinte… și care… Aia a fost marea greșeală a Consiliului Director: i-a acceptat acest lucru, el își vrea banii până în vară. Dacă, Doamne ferește, noi retrogradăm, el trebuie să își ia banii până în vară. Este urât și din cauza asta eu m-am detașat. Eu vreau să las ceva în urmă, Piteștiul să beneficieze de un stadion așa cum nu va fi în România. Dar, Doamne ferește, îți trebuie și echipă care să joace acolo!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata