Ce persoane vor plăti impozit mai mare pe locuinţă? Anunțul autorităților!

0

Ce persoane vor plăti impozit mai mare pe locuinţă? Anunțul autorităților! Un proiect de lege pus în dezbatere publică prevede că, o categorie de români ar putea plăti impozit mai mare pentru locuințe. Concret, este vorba despre persoanele care nu au asigurare obligatorie pentru locuinţă împotriva dezastrelor naturale: cutremur, alunecări de teren și inundații.

CITEȘTE ȘI: 50 MII LITRI DE MOTORINĂ FURATĂ GĂSIȚI ÎN DEPOZITELE UNOR FIRME DIN PITEȘTI! PATRU BĂRBAȚI – SĂLTAȚI DE MASCAȚI!

De asemenea,o altă modificare legislative se referă la amenzile aplicate pentru lipsa asigurării obligatorii. Dacă până în prezent primăriile erau cele care puteau să aplice amenzi, proiectul de lege propune ca sancțiunile sa fie aplicate de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, proiectul vine și cu veşti bune. Se propune acordarea unui stimulent persoanelor fizice care au nu doar poliţa obligatorie, ci şi una facultativă. Cifrele oficiale arată că doar 20 la sută dintre proprietarii din România au locuințele asigurate obligatoriu, în prezent.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata