„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit!” Un medic își strigă durerea după pierderea fiicei însărcinată în nouă luni!

0

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit!” O mamă își strigă durerea după pierderea fiicei însărcinată în nouă luni!

Alina, o tânără de numai 32 ani s-a stins cu doar câteva zile înainte să nască. Tânăra, însărcinată în luna a noua a ajund de urgență cu o ambulanță în UPU după ce i s-a făcut rău. Era în stop cardio-respirator, iar după câteva zeci de minute părea că și-a revenit. A fost băgată de urgență în operație, în încercarea de a-i salva copilul, însă, din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil.

CITEȘTE ȘI: ACUM: INCENDIU LA O SCOALA. PESTE 700 DE ELEVI EVACUAȚI!

Tânăta a ajuns la ATI unde a făcut din nou un stop cardio respirator. Din păcate, medicii au luptat ore în șir să o readucă la viață, dar nu a mai fost posibil. Alina, tânăra de 32 ani a fost înmormântată ieri în Constanța, acolo unde locuia, împreună cu fețita ei.

Vestea morții Alinei și a fetiței sale a cutremurat întreaga comunitate iar mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

  • „Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, a scris mama Alinei.
  • „Am primit o veste devastatoare. O minunată fostă elevă, Alina, s-a înălțat la ceruri cu pruncul ei nenăscut. Drum lin printre îngeri!”, a scris o fostă profesoară.
  • „Dragi colegi medici veterinari. Pentru fiecare dintre noi vin clipe grele. Se sting părinți, prieteni, cunoștințe. Colega noastră, dr. G. S., astăzi și-a pierdut fiica însărcinată în luna a-9-a !!!! Durerea nu o putem alina, dar vă rog să o ajutăm și pe ea ca o familie ce-i stă alături în aceste momente copleșitoare pentru pierderea suferită!!!”
  • „Alina ne-ai dat un exemplu de curaj, ambiție și puterea dorinței de a fi mamă. Copil bun și sensibil ai lăsat o tristețe mare în urma ta.Drum lin și plin de lumină suflet minunat”
  • „Cumplit! Nici nu credeam că ar mai fi posibil în vremurile noastre! Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace și putere familiei!”
  • „Suflet blând! Odihnă în pace mult prea devreme pentru tinerețea ta!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata