Controale ample la Spitalul Județean Pitești! Cine este vizat și de ce?

0

O amplă comisie va analiza și verifica în următoarea perioadă activitatea conducerii Spitalului Județean din Pitești, în urma unei proiect inițiat de mai mulți consilieri județeni. Concret, aceștia vor să fie verificate aspecte care vizează:

  • Modalitatea de stabilire și aprobare a numărului de personal pe categorii și locuri de muncă
  • Situația numărului de medici pe secții, raportat la numărul de paturi, la normativele de personal și respectiv la cererea de servicii medicale;
  • Documentele în baza cărora s-au organizat concursurile/examenele pentru ocuparea posturilor vacante de medici pe specialități;
  • Procedura Spitalului Județean de Urgență Pitești cu privire la acordarea locuințelor de serviciu, puse la dispoziție de către UAT Pitești/UAT județul Argeș, după caz.

CITEȘTE ȘI: ȚARĂ DE RAHAT, ÎMI ESTE SCÂRBĂ DE TOT!” POSTARE ȘOC A UNUI OM DE AFACERI DESPRE CUM A FOST TRATAT ÎN SPITALUL JUDEȚEAN!

Comisia care va analiza, în perioada 03.10.2022-25.11.2022, activitatea SJU Pitești va fi alcătuită din: un reprezentat al președintelui Consiliului Județean Argeș, șapte consilieri județeni, doi funcționari din cadrul Consiliului Județean Argeș. Aceasta va avea un secretariat, asigurat de trei persoane.

„Se aprobă constituirea comisiei mixte pentru analiza și verificarea activității  comitetului director al Spitalului Județean de Urgență Pitești care își va desfășura activitatea la sediul Consiliului Județean Argeș, din B-dul Republicii nr. 71, municipiul Pitești, în perioada  03.10.2022-25.11.2022. Obiectivul comisiei mixte este de a analiza și verifica activitatea comitetului director al Spitalului Județean de Urgență Pitești, pentru perioada 01.01.2020 – 01.07.2022, cu privire aspectele semnalate.”, se arată în proiectul aprobat în ședința CJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata