De la grădiniță la spital! Incident grav!

0

De la grădiniță la spital! Incident grav! Un grav incident s-a petrecut la o grădiniță unde o fetiță, împreună cu educatoarea, au ajuns direct pe patul de spital cu arsuri grave. Țeava unui calorifer s-a spart în timp ce copiii se aflau în sala de clasă iar apa fierbinte a sărit direct pee i. În încercarea de a-i proteja, educatoarea a suferit și ea arsuri.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE A1 ȘI DN7! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

Atât ea, cât şi fetiţa, au ajuns la spital, unde au fost tratate şi apoi au putut pleca acasă. Vor avea însă nevoie de un consult de chirurgie plastică pentru rănile provocate de apa fierbinte. Incidentul s-a petrecut la o grădiniță din Deva.

Polițiștii au stabilit că minora, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unități de învățământ  preșcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecțiuni la robinetul unui calorifer utilizat  pentru încălzirea  sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feței, fiind rănită ușor. Ea a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 Inspectoratul Şcolar Hunedoara a demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, informează Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata