Detalii șocante din spatele crimei care a îngrozit Piteștiul! Cum a ajuns un copil de 16 ani să-și ucidă tatăl?

0

Detalii șocante din spatele crimei care a îngrozit Piteștiul! Cum a ajuns un copil de 16 ani să-și ucidă tatăl? Criminal la 16 ani, elev și fiu al unei mame distruse și al unui tată pe care l-a ucis cu peste 10 lovituri de cuțit, Mihail Diaconescu este exemplul perfect al problemelor grave pe care societatea noastră nu este capabilă să le gestioneze. Bani la discreție, haine de lux, vacanțe, petreceri fără limite asezonate cu droguri și sex-aceasta este rețeta sigură pentru a transforma un copil care, până în clasa a VIII-a era liniștit, haios, prietenos, plin de viață și la fel de normal ca toți ceilalți colegi de școală într-un criminal.

CITEȘTE ȘI: CRIMA DIN ALEEA CĂMINELOR. DROGURI, ALCOOL, PETRECERI CU MINORE ȘI UN TATĂ LĂSAT SĂ MOARĂ ÎN AGONIE!

Banii de la tată l-au transformat în victimă a traficanților de droguri

Odată intrat la Liceul Sportiv, fiind un copil cu foarte mulți bani, a fost cooptat în cercuri tot mai dubioase. Banii pe care tatăl său i-i dădea pe mână au atras ca niște muște la miere rău-făcători dornici să-i fie „prieteni”, să-l introducă în lumea bună a drogurilor „legale”, adică cele ce nu pot fi depistate ușor în România. De aici dezastrul. Odată rămas fără discernământ, cu creierii făcuți praf de la drogurile periculoase, Mihail, un licean fără experiență, a mers pas cu pas pe calea dezastrului. Nu ar fi avut niciodată o relație foarte bună cu tatăl său deși, acesta, Cornel Diaconescu, îl iubea cu siguranță peste măsură, fiind singurul său copil, mai mult decât atât, pe care fosta soție i l-a oferit la 62 ani, vârstă la care alții devin bunici.

Cu siguranță că omul de afaceri din Pitești și-a dorit copii, celelalte patru soții de dinainte nereușind să-l facă tată. Magdalena Diaconescu, a cincea soție, contabil șef al CSM Pitești, i l-a dăruit pe Mihail, însă Cornel Diaconescu a pus mai mult preț în a-i oferi bani, foarte mulți bani și mai puțin preț pe atenția care trebuie acordată adolescenților din ziua de astăzi. Mama băiatului a divorțat de Cornel Diaconescu iar Mihail a rămas să locuiască cu tatăl său care, aparent, îi oferea o situație financiară mai bună.

Cam în același sens sunt și comentariile apărute pe rețelele de socializare. Mihail este mai degrabă o victimă!

„Copilul a recunoscut, dar este încă sub influența drogurilor. Și poate, am spus „poate”, a unor amenințări. Acolo sunt multe semne de întrebare, dar anchetatorii sigur își vor face datoria și vor scoate adevărul la iveala. Domnul Diaconescu a fost un tata care si-a iubit copilul foarte mult. Prea mult însă și a pus pe umerii lui o povara greu de dus pentru un copil: prea mulți bani. Era îmbrăcat în haine de mii de euro, mergea în vacante de lux, avea pe mâna bani mulți și cel mai rău…prea multa libertate. Este un copil foarte bun, blând și cu suflet minunat. O țintă foarte ușoară pentru cei care se ocupa cu lucruri nu tocmai ortodoxe. Dacă a fost omorât asa cum se spune, nu copilul l-a ucis ci drogurile care i-au distrus creierul, rațiunea…viața. Sa ne rugam pentru ei, căci un copil este arestat, un tata este mort și o mama este îngenuncheată de durere.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata