Diriginta Antoniei a leșinat când a aflat de sinucidere! Detalii dureroase!

0

Diriginta Antoniei, copila din Mărăcineni care a ales să-și încheie socotelile cu viața mult prea devreme, este în stare de joc de când a aflat cumplita veste. Profesoara, care ținea mult la fată, o elevă dintre cele mai bune dealltfel, a leșinat când a aflat despre sinucidere.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SINUCIDEREA ANTONIEI-ANCHETATĂ DE PROCURORI LA LICEUL LA CARE ÎNVĂȚA!

Antonia era cunoscută ca una dintre cele mai bune eleve. Era silitoare, avea rezultate bune la învățătură și îi plăcea să se implice în tot felul de activități extrașcolare. Anul trecut a fost plecată din România într-un schimb de experiență școlară în cadrul burselor Erasmus. Era foarte plăcută, prietenoasă și tot timpul sărea în ajutorul celor din jur. Tocmai de aceea își propusese să învețe astfel încât să intre la Medicină și să ajungă doctor.

Cu toții, elevi, profesori, diriginte sunt șocați și înmărmuriți de durere. Printre râuri de lacrimi, cu ultimele puteri cu toții îi aduc un omagiu bun, au numai vorbe de laudă la adresa adolescentei. De la primul până la ultimul coleg, profesori deopotrivă, cu toții povestesc că era un copil foarte bun, educat, deștept.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata