Pitești: Sinuciderea Antoniei-anchetată de procurori la liceul la care învăța!

0

Colegii de liceu sunt în stare de șoc. De ieri, de când s-a aflat că Antonia și-a luat viața într-un mod greu de înțeles pentru oricine, la liceul la care fata învăța, totul s-a oprit în loc. Profesorii și elevii sunt îndurerați, în stare de șoc și nu-și revin. Colegii de clasă, cei mai apropiați dintre prietenii copilei, toți sunt înmărmuriți de tragedie. Diriginta fetei a leșinat când a primit cumplita veste și anume că Antonia și-a luat viața.

CITEȘTE ȘI: ZGUDUITOR: „TE IUBESC ȘI TE VOI URMA!” MESAJ PENTRU FIICA DE 17 ANI CARE S-A SINUCIS!

Miercuri, Antonia n-a mai mers la școală. Culmea este că niciunul dintre colegi nu s-ar fi așteptat ca fata să lipsească, mai ales că ceruse temele pe grupul de whats up al clasei. Din nefericire, copila, din motive neelucidate, și-a pus capăt zilelor. Părinții au găsit-o spânzurată, în apropierea casei. Cauzele sunt încă necunoscute, dar, la vârsta de 17 ani, cel mai probabil ar fi vorba despre o decepție în dragoste. Procurorii au ajuns astăzi la liceu și au demarat cercetările, însă, cei mai mulți dintre colegii fetei sunt mult prea afectați și nu pot da declarații.

Pe de altă parte, având în vedere vârsta adolescentină extrem de delicată a liceenilor, atât polițiștii cât și cadrele didactice încearcă să-i conmvingă pe colegii fetei că, astfel de gest putea să nu existe, nicio problemă nefiind de nerezolvat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata