Doliu imens în învățământul argeșean! Cunoscut profesor-răpus de o boală nemiloasă! Mesaj sfășietor al soției!

0

Doliu imens în învățământul argeșean după moartea unui conoscut și apreciat profesor. Este vorba despre Ilie Iana, profesor de informatică și director, până în 2021, al Colegiului Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș. Mesajul dureror a fost făcut de soția respectatului profesor, Maria Iana. Aceasta a transmis îndurerată un mesaj emoționant, plin de durere.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! FATĂ DE 16 ANI ȘI-A DAT PĂRINȚII ÎN JUDECATĂ! CARE ESTE MOTIVUL?

„Adio, om drag și blând! Îți mulțumesc că m-ai ales sa fac parte din viata ta.”

„Ai suferit mult, dragul meu! Doar noi doi știm cât de mult, și mai ales tu, care ai dus tot greul. Eu am făcut tot ce-am putut să te țin cât mai mult lângă mine. Am fost, așa cum ți-am promis în urmă cu 43 de ani, până în ultima clipă lângă tine. Atunci nu știam ce urmează, nu știam că noi vom dura atât, dar știam sigur că de lângă sufletul tău nu vreau să plec. Ai luptat până în ultima clipă. Ești un erou. Nimeni altcineva n-ar fi avut atâta determinare, atâta dorință de a prelungi timpul limitat de multele neputințe. Spuneai uneori că nu mai poți, că vrei să se termine. Și s-a terminat.Totul s-a întâmplat așa cum ți-ai dorit. Te-ai stins în casa nostra dragă, casa pe care ai construit-o cu atâta truda și cu atâta pricepere. Ai fost înconjurat de familia pe care ai adorat-o dar și de o parte din bunii noștri prieteni care te-au iubit și te-au încurajat pana în ultima clipa.

Adio, om drag și blând! Îți mulțumesc că m-ai ales sa fac parte din viata ta. Cu nesfârșită iubire, Maria!Lumină și Îngeri pentru sufletul unui OM MINUNAT, ILIE IANA! Dumnezeu, sa te odihnească în pacea sa,” este mesajul transmis de Maria Iana.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata