Doliu imens la FC Argeș! S-a stins din viață fulgerător!

0

Doliu imens la FC Argeș! S-a stins din viață fulgerător! Doliu imens după moartea Mărioarei Cârstea, soția fostului jucător și antrenor al FC Argeș, Constantin Cârstea, unul din cei mai apreciați și respectați alb-violeți ai perioadei de aur a fotbalului argeșean. Anunțul a fost făcut chiar de unul dintre fiii acesteia, Gabriel Cârstea.

CITEȘTE ȘI: ODIHNĂ VEȘNICĂ, DIANA ȘI ALEXANDRU!” DOI TINERI AU MURIT ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT PE A1!

Se pare că Mărioara Cârstea, în vârstă de 69 ani, a murit în urma unui Accident Vascular Cerebral, din nefericire, medicii nemaiputându-i salva viața. Cei care doresc să își ia rămas bun de la Mărioara Cârstea sunt așteptați la Capela Bisericii Mavrodolu, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al acesteia. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbăta iar trupul va fi depus în Cimitirul Sfântul Gheorghe, alături de marele antrenor, Costică Cârstea.

„Pentru mama mea plecată la cer. Dumnezeu să-i dea lumină și odihnă vestică!!! Nu te vom uita niciodată!!!”, este mesajul transmis de Gabriel Cârstea, unul din cei doi fii ai cuplului.

Reamintim faptul că fostul antrenor, jucător și președinte al clubului din Trivale,  Constantin Cârstea, zis CFR-ul, s-a stins din viață pe 16 noiembrie 2009, la vârsta de doar 60 ani, în urma unei boli incurabile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata