Elena Lasconi și-a corectat numele în acte, după 50 de ani! Cum se numește acum?

0

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung a anunțat recent, pe o rețea de socializare, că a reușit să își corecteze numele în acte, după 50 de ani. Edilul precizează că numele îi era scris greșit în documentele de identitate, iar demersurile pentru corectarea erorii au fost făcute încă de anul trecut.

CITEȘTE ȘI: MASCA REDEVINE OBLIGATORIE! ALEXANDRU RAFILA ANUNȚĂ UNDE TREBUIE SĂ O PURTĂM!

„Oficial Lasconi. Începând de astăzi numele meu este Lasconi și în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani când am fost înregistrată ca Lăsconi.

Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu și muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moștenesc un nume care îi poziționează automat ca privilegiați. Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacția de a-l construi prin muncă cinstită și drag de aproape. Mulțumesc familiei mele, dar și strămoșilor mei pentru că și datorită lor sunt ceea ce sunt azi!

Am început demersurile încă de anul trecut și mă bucur că am primit “botezul”, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului. Fiți mândri de numele vostru pentru că adunate, împreună înseamnă România!”, a anunțat recent Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata