Exclusiv! Când se va băga prima cazma la noul mall din Pitești?

0

Lucrările la noul mall din cartierul Tudor Vladimirescu din Pitești vor debuta în prima parte a lunii martie a acestui an, după ce construtorul a finalizat organizarea de șantier. După o perioadă de aproximativ patru ani, în care birocrația a încetinit demararea investiției care a aduce peste o mie de locuri de muncă, dar și alte beneficii, peste două săptămâni urmează să se facă primele săpături și construcția propriu zisă a construcției.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DECIZIE ȘOC ÎN DOSARUL CHERESTEAUA! CE AU HOTĂRÂT MAGISTRAȚII ICCJ?

De remarcat este faptul că Prime Kapital, compania care construiește noul mall din Pitești, a început de aproximativ trei săptămâni construirea pasarela peste strada Lânăriei, pe care o va preda ulterior, cu titlu gratuit, municipiului Pitești.

Compania Prime Kapital (PK), fondată de oamenii de afaceri sud-africani Martin Slabbert şi Victor Smeionov, este cea care va construi un centru comercial modern în Piteşti. Noul mall, care va avea o suprafață de 50.000 mp,  va fi construit pe un teren din zona industrială din zona Lânăriei, în cartierul Tudor Vladimirescu, pe malul lacului Prundu şi în apropierea gării și va genera peste 1400 de locuri de muncă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata