Exclusiv! Elev lovit de mașină la trecerea de pietoni! Transportat în stare gravă la spital!

0

Un elev dal Liceului Astra a fost lovit de mașină în urmă cu puțin timp în momentul când traversa strada din fața unității de învățământ. Din primele informații, acesta s-a aruncat efectiv în fața unei mașini care l-a lovit și l-a aruncat câțiva metri.

Se pare că, în zonă este o trecre de pietoni semaforizată cu buton, iar potrivit declarațiilor martorilor oculari, minorul nu ar mai fi așteptat culoarea verde pentru pietoni și ar fi traversat neregulamentar strada, în dreptul trecerii de pietoni, dar la câțiva metri de aceasta. De asemenea, se pare că elevul vorbea la telefon în momentul în care s-a angajat în traversarea străzii.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE MEDICUL ARGEȘEAN IMPLICAT ÎN SCANDALUL APARATELOR LUATE DE LA MORȚI ȘI MONTATE LA BOLNAVI?

Un șofer care participa la trafic nu l-a mai putut evita și l-a lovit din plin. În urma impactului, copilul a suferit mai multe răni și a fost preluat de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și l-a transportat de urgență la spital. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilo în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata