Exclusiv! Începe demolarea Stadionului „Nicolae Dobrin”! Anunțul primarului Gentea!

0

Lucrările de demolare a Stadionului Nicolae Dobrin vor începe la sfârșitul lunii mai, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea. Proiectul noii arene a intrat în linie dreaptă după obținerea tuturor avizelor și aprobărilor din partea Ministerului Dezvoltării și a Guvernului, iar primele buldozere vor intra la sfârșitul actualului sezon competițional. Ulterior, constrcutorul care va câștiga licitația se va putea apuca de construirea noului stadion.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE LA ADMITEREA LA LICEU! MAI MULTE LOCURI PENTRU ELEVI, ÎN URMĂTORII ANI!

„Putem să luăm avizul de la Mediu pentru demolare cel mai devreme pe 21 aprilie. Avem totul pregătit pentru licitație. Așteptăm să se termine sezonul și la sfârșitul lui mai să înceapă demolarea. Partea de construcție, am vorbit am vorbit la CNI, săptămâna viitoare va fi urcată licitația în SEAP. Proiectarea este făcut, deci, în toamnă cine va câștiga licitația se va putea apuca de construcții” a anunțat primarul Gentea.

Vă reamintim faptul că un stadion de aproximativ 100 de milioane euro va fi construit pe amplasamentul Stadionului Nicolae Dobrin, care va fi dărâmat cu tot cu pista de atletism (acreditată pentru competițiile internaționale) și cu terenurile de pregătire pentru juniori. După ce terenul va fi perfect curățat, urmează să înceapă construcția noului stadion, unul modern, acreditat în categoria UEFA 4.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata