Exclusiv! Naționala de handbal a României – meci decisiv la Pitești Arena! Află când!

0

Naționala de handbal a României se va pregăti timp de zece zile la nou Sală Polivalentă și va disputa meciul de calificare la Mondialul 2023 cu selecționata Portugaliei, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea. Protocolul de colaborare între Primăria Pitești și Federația Română de Handbal a fost semnat în această dimineață, iar acesta cuprinde zece zile de antrenament, dar și meciul crucial pentr unul dintre cele mai importante campionate.

„Am semnat Protocolul de colaborare dintre Primăria Municipiului Pitești și Federația Română de Handbal ca echipa națională de handbal feminin să desfășoare la Pitești un cantonament de pregătire, care să includă și supermeciul de calificare la mondiale cu Portugalia!

CITEȘTE ȘI: URGENȚĂ LA SPITALUL CURTEA DE ARGEȘ! ZECI DE POMPIERI – LA FAȚA LOCULUI!

Între 1 și 10 aprilie 2023, fetele se vor antrena în orașul nostru în vederea disputării barajului de calificare. Meciul tur de calificare cu naționala Portugaliei va avea loc în 8 aprilie, de la ora 17:00, în polivalenta „Pitești Arena”! Returul se va disputa pe 12 aprilie, în Portugalia, iar echipa calificată va participa la Mondialul 2023 desfășurat în Danemarca, Norvegia și Suedia, între 30 noiembrie și 17 decembrie! Așadar, în 8 aprilie, vom fi cu toții în „Pitești Arena” pentru a le susține pe fetele noastre!” a anunțat edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata