Exclusiv! S-a decis! Când va fi pus Cristian Cioacă în libertate!

0

Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor chiar dacă și-a ispășit trei sferturi din pedeapsa de 15 ani și 8 luni pentru uciderea fostei soții, Elodia Ghinescu, au decis în urmă cu puțin timp judecătorii de la Tribunalul Argeș. Fostul polițist va mai putea cere liberarea condiționată de abia peste partru luni.

Fostul polițist a fost adus în această dimineață la Tribunalul Argeș, unde a cerut liberarea condiționată, cu toate că membrii Comisiei Penitenciarului Mioveni și magistrații de la Judecătoria Pitești i-au respins cererea. Mai exact, Cioacă a făcut contestație după refuzul decidenților de la Penitenciarul Mioveni pentru a fi eliberat, dar a pierdut la Judecătoria Pitești, magistrații considerând că fostul polițist trebuie să mai stea o perioadă în spatele gratiilor.

CITEȘTE ȘI: TERIFIANT! FETIȚĂ DE 12 ANI VIOLATĂ TIMP DE PATRU ANI DE PROPRIUL TATĂ! MAMA A DESCOPERIT TOTUL!

Și de această dată a făcut apel la decizia judecătorilor, sperând astfel, să joace o ultimă carte, pentru a ieși din închisoare. Nu a fost așa, magistrații dând dreptate Comisiei Penitenciarului Mioveni și magistraților de la Judecătoria Pitești.

Iată decizia instanței:

„În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.p.p. rap. la art. 59 Vechiul Cod penal, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de petentul CIOACĂ CONSTANTIN CRISTIAN , în prezent deţinut în Penitenciarul Mioveni, împotriva sentinţei penale nr. 162/23.01.2023, pronunţată de Judecătoria Piteşti, în dosarul nr. 654/280/2023. În temeiul art.275 alin.2 C.p.p., obligă contestatorul la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În temeiul art. 275 alin. 6 C.pr.pen., suma de 85 lei reprezentând onorariul parţial al apărătorului din oficiu, avocat Stanciu Maria-Cristina, potrivit împuternicirii avocaţiale din oficiu nr.1068/16.02.2023, se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi 22.02.2023, la Tribunalul Argeş – Secţia penală.” se arată în minuta instanței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata