FC Argeș – tot mai aproape de Liga II! Schumacher: „Ne chinuim cu acest cuvânt – victorie!”

0

FC Argeș se zbate pentru a scăpa de retrogradare după 11 meciuri fără victorie, iar Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al echipei, susține că echipa este în creștere. Alb-violeții au câștigat ultimul meci în luna octombrie, odată cu venirea lui Marius Croitoru pe banca tehnică, iar de atunci au bifat numai egaluri sau înfrângeri dureroase. Din această cauză, moralul jucătorilor și al atrenorilor este unul slab, motiv pentru care următoarele trei etape vor fi critice și decisive pentru FC Argeș.

CITEȘTE ȘI: DE LA GRĂDINIȚĂ LA SPITAL! INCIDENT GRAV!

„Revenim iar după o etapă în care am pierdut. La ultimele conferințe vin să spun că încercăm să facem, încercăm să aducem echipa pe linia de plutire, sperăm să ajungem și la lucrul ăsta. În ultimul timp nu s-a întâmplat asta. Ne pare rău, dar sunt sigur că echipa este într-o creștere, s-a văzut și la ultimul meci, am avut un meci bun, păcat că am luat niște goluri ușoare, dar am jucat cu FCSB, o echipă bună care trage la campionat și sperăm ca asta să fie problema. Urmează trei etape din returul campionatului foarte grele.

Începem prima etapă cu Universitatea Craiova, o echipă, la fel, care se bate pentru playoff și pentru campionat, dar noi vrem să facem tot posibilul să avem o victorie. Ne chinuim cu acest cuvânt – victorie – de ceva timp și după o să fie totul normal. Echipa nu este pe un loc care ne onorează și jucătorii sunt conștienți, la fel și noi staff-ul, dar cred că își va reveni această echipă și va face tot posibilul ca să scăpăm de zona roșie” a declarat Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata