ziarobiectiv.ro

 Fiica primăriței Lasconi regretă acuzațiile făcute la adresa mamei sale? O nouă declarație șoc!

0

 Fiica primăriței Lasconi regretă acuzațiile făcute la adresa mamei sale? O nouă declarație șoc!

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a făcut, ieri, o nouă postare pe o rețea de socializare, în care își exprimă regretul față de modul în care și-a acuzat propria mama, precizând că s-a aruncat cu capul înainte, făcând declarații în momentul în care emoția era la maxim. De asemenea, fiica Elenei Lasconi a precizat că nu își dorește să intre în politica din România și că vrea să oprească acest scandal, pornind un dialog.

CITEȘTE ȘI: ELENA LASCONI, DEZVĂLUIRI DE ULTIM MOMENT DUPĂ ACUZAȚIILE FIICEI SALE! CE VREA SĂ FACĂ?

Tot ieri, și Elena Lasconi, primărița din Câmpulung, a anunțat că pleacă la Paris pentru a-și strange fiica în brațe și a discuta cu ea.

„Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte şi să fac declaraţii când emoţia era la maxim!”

„În primul rând, aş vrea să le mulţumesc celor care mi-au arătat susţinere în perioada asta dificilă. Vă apreciez din toată inima. În al doilea rând, aş vrea să spun că regret felul în care am făcut declaraţia de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte şi să fac declaraţii când emoţia era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată şi este o lecţie destul de dură pentru mine, dar o lecţie pe care, vă jur că am învăţat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar şi anume că avem foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet. Înseamnă şi o dezaprobare, o discriminare. M-am gândit zilele astea şi la generaţile mai vechi LGBTQ+, care au suferit văzând că e criminalizat felul în care ele există. Nici nu îmi pot imagina cum s-au simţit aceşti oameni. Trebuie să ne folosim vocea şi pentru ei, nu numai pentru tinerii LGBTQ+ din România.

„Politica din România este mult prea struţo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea!”

Unii au spus că am folosit asta drept rampă de lansare în politică. Permiteţi-mi să vă liniştesc. Politica din România este mult prea struţo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos. Dar ce îmi doresc din toată inima să fac este să susţin comunitatea LGBTQ+. Asta este ce vreau.

Îmi doresc să oprim acest scandal, să îl încheiem şi să pornim un dialog. Haideţi să fim mai buni şi mai toleranţi astăzi, să ne respectăm, dar vă rog frumos, vă rog din toată inima să înţelegeţi că o părere nu poate fi sinonimă cu un vot pentru îngrădirea unor drepturi. E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Părerile sunt cu totul altceva. Haideţi să ne respectăm astăzi şi să începem să visăm la o Românie mai bună din toate punctele de vedere. La oameni mai fericiţi, la un trai mai bun. Haideţi să pornim un dialog. Vă mulţumesc că m-aţi ascultat.”, a declarat Oana Lasconi într-o nouă postare pe Instagram.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata