George Simion a înfruntat-o pe Kovesi! „Patru gărzi de corp? Vă e frică de ceva?”

0

George Simion a înfruntat-o pe Kovesi! „Patru gărzi de corp? Vă e frică de ceva?” George Simion, președintele AUR,  a avut curajul să o înfrunte pe Laura Codruța Kovesi pe care a întâlnit-o chiar pe Calea Victoriei, în București. Popularul lider a reacționat imediat ce a văzut-o pe Kovesi, procuror european și fostă șefă DNA, păzită de nu mai puțin de patru gărzi de corp. În fapt, Kovesi a fost și filmată de către Simion care și-a făcut publică uimirea la vederea unei asemenea imagini. Acesta i-a și adresat câteva întrebări în timpul live-ului postat pe TikTok.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ANDREEA, COPILA DE 15 ANI CARE A MURIT SUBIT? FAMILIA ÎMPIETRITĂ DE DURERE!

 „Doamna procuror, de ce aveți așa de mulți bodyguarzi după dumneavoastră? Patru gărzi de corp, ce, care e problema? Vă e frică de ceva? Cam ciudat! Doamna Kovesi! De ce aveți atâția bodyguarzi după dumneavoastră? E incredibil, procurorul european și gărzile de corp, foarte populare pe străzile din București.”, a reacționat George Simion.

 

Așa cum se vede și în imagini, procuroarea Laura Codruța Kovesi nu a reacționat, dimpotrivă s-a îndepărtat de liderul AUR iar bodyguarzii s-au interpus între cei doi.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata