Halucinant! Primar reținut după ce a furat curent timp de șase ani!

0

Halucinant! Primar reținut după ce a furat curent timp de șase ani! Un primar a fost reținut și anchetat de procurori după ce, timp de șase ani, a furat current. Concret, edilul este acuzat că a tras un cablu subteran până la firma fiului său, iar curentul consumat de acesta era plătit din banii primăriei.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FETIȚE DE 7 ȘI 8 ANI VIOLATE DE PROPRIUL TATĂ! ÎNVĂȚĂTOAREA A ALERTAT AUTORITĂȚILE!

Acest contract este considerat în afara legii, iar prejudiciul pentru comună este de 314.000 de lei, costul lucrării de extindere. S-a montat un cablu electric subteran prin care s-a racordat fabrica fiului la Stația de pompe. Procurorii susțin că primarul a plătit facturile din perioada decembrie 2015 – martie 2022, la Stația de pompe II Șcheia, deși ştia că acea energie era consumată de fabrica fiului său. În total, este vorba despre 73 de facturi, în valoare totală de 114.450 de lei.

Procurorii au vrut ca edilul să fie arestat, însă Judecătoria Suceava a decis, miercuri după-amiază, să impună doar măsura controlului judiciar, cu interdicția de a-și exercita funcția de primar. Atât fiul primarului, cât și cel care a făcut racordul electric, sunt acuzaţi şi ei de complicitate la abuz în serviciu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata