ziarobiectiv.ro

Încă două zile libere în plus anul viitor! Surpriză pentru angajați!

0

Încă două zile libere în plus anul viitor! Surpriză pentru angajați!

Veşti bune pentru angajaţii de la stat după ce Guvernul a anunțat că anul viitor, vor avea încă două zile libere în plus față de cele obișnuite de care știau. Concret, zilele  de 16 august şi 27 decembrie vor fi și ele libere deoarece vor face punte pentru două minivacanțe.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

Până acum, era liber pe 15 august, de Sfânta Maria, dar pentru că această sărbătoare cade într-o zi de joi, se va face punte, iar bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile.

Tot o punte va fi şi în decembrie de Crăciun pentru ca 27 decembrie cade într-o vineri, iar de această data minivacanța va fi de cinci zile. Însă angajații au motive de bucurie și în luna ianuarie când vor avea cinci zile libere de drept legal, cele mai multe într-o singură lună.

Și de Paște angajații se vor bucura de mai multe zile libere. În 2024, Paștele pica pe pe 5 mai, aşa că vom avea liber şi vineri, dar şi luni, plus weekendul. În 2024 angajații vor avea 17 zile libere de drept legal iar bugetarii, încă două în plus. Cu toate acestea, 10 dintre ele cad în weekend.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata