Lovitură dură pentru primarul de la Călinești! Ce au decis procurorii?

0

Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești, acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual a fost trimis în judecată de către procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Judiciariștii au finalizat, în timp record am putea spune, cercetările și au transmis dosarul către Judecătoria Topoloveni, urmând ca magistrații să acorde un prim termen în proces. Cel mai probabil, din cauza vacanței judecătorești, judecata va începe în ultima parte a acestui an.

CITEȘTE ȘI: VIOLATĂ CU DEGETUL ȘI BĂTUTĂ CU BESTIALITATE! DRAMA UNEI TINRE CARE A AVUT ÎNCREDERE ÎNTR-UN BĂRBAT PE CARE L-A CUNOSCUT LA MÂNĂSTIRE!

Reamintim faptul că edilul localității s-a aflat după gratii pentru 24 de ore și ulterior pus sub cpntrol judiciar pentru suspiciune de abuz în funcție și hărțuire sexuală după ce, săptămâna trecută, a izbucnit un adevărat scandal în urma apariției în spațiul public a unor înregistrări din care reieșea cum edilul localității Călinești negocia termenii angajării unei tinere în schimbul oferirii de favoruri sexuale.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata