Violată cu degetul și bătută cu bestialitate! Drama unei tinre care a avut încredere într-un bărbat pe care l-a cunoscut la mânăstire!

0

Nebănuite și încurcate au fost căile Domnului pentru o femeie după ce s-a împrietenit cu un piteștean și a decis să petreacă câteva nopți la el înainte de a pleca acasă! Cei doi s-au cunoscut în timp ce își petreceau o vacanță la o mânăstire din țară, iar la un moment dat femeia a vrut să plece acasă cu toate că nu avea banii necesari pentru drum, dar „bunul samaritean” s-a oferit să o cazeze până în momentul în care aceasta va face rost de suma necesară.

Astfel, amândoi au plecat spre Pitești și au petrecut, inițial două nopți în apartamentul în care piteșteanul locuiește cu părinții, dormind în camere separate, dar după 48 de ore s-au lovit de refuzul tatălui bărbatului, astfel încât au fost nevoiți să își găsească un loc pentru a locui.

Bărbatul a apelat la un prieten care le-a pus la dispoziție apartamentul mamei sale, care era gol, iar din acest moment s-a dezlănțuit iadul pentru femeia care și-a pus încrederea în piteștean.

CITEȘTE ȘI: MEDIC DIN SPITALUL JUDEȚEAN- ACUZAȚII GRAVE ÎMPOTRIVA CONDUCERII! REVOLTĂ PE FACEBOOK!

„Inculpatul a cunoscut-o pe persoana vătămatăîn timp ce se aflau la o mănăstire. La un moment dat, persoana vătămată a decis să părăsească acea comunitate şi să revină la domiciliul său, însă nu a dispus de mijloacele financiare, necesare punerii în practică imediată a acestei decizii.

Întrucât, inculpatul şi persoana vătămată au dezvoltat în timp o relaţie de amiciţie, inculpatul s-a oferit să o găzduiască pe persoana vătămată, o perioadă relativ scurtă de timp, până când, cei din comunitatea de la mănăstire, ar fi reuşit să-i trimită banii necesari pentru transport. Mai mult, inculpatul s-a oferit ca, în măsura în care persoana vătămată nu ar fi reuşit să facă rost de bani, să o ajute efectiv să ajungă acasă.

Prin urmare, împreună s-au deplasat la domiciliul inculpatului, unde au dormit două nopţi în camere separate. Inculpatul locuieşte împreună cu părinţii şi dat fiind că tatăl inculpatul nu a mai fost de acord să o găzduiască pe persoana vătămată, inculpatul i-a adus la cunoştinţă acesteia că vor dormi o noapte în locuinţa unui prieten. Împreună s-au întâlnit, la data de 17.08.2021, în jurul orelor 18.30, cu martorul care le-a dat cheia de la apartamentul nelocuit al mamei sale, pentru a dormi o noapte”se arată în rechizitoriu, potrivit rejust.ro.

„Supărat fiind, inculpatul a plecat să mai cumpere bere dar a asigurat uşa de la intrare în apartament cu cheia, persoana vătămată rămânând astfel închisă în casă”

În drum spre apartamentul prietenului, bărbatul a cumpărat mai multe beri pentru a le bea împreună. Ajunși în locauință, cei doi au început să discute și să consume din berile cumpărate. La un moment dat femeia i-a trimis unui fost iubit o fotograie provocatoare, moment în care piteșteanul s-a gândit că poate avea o noapte de neuitat cu aceasta.

Astfel, a început să o complimenteze și să-i facă propuneri indecente, dar femeia a refuzat categoric să se culce cu el. Văzând că acesta este foarte insistent, s-a scuzat că este obosită și se duce să facă un duș, după care săa se culce. După ce aceasta a ieșit, bărbatul a devenit tot mai insistent dar refuzurile au venit pe bandă rulantă. Supărat că femeia nu a acceptat, piteșteanul s-a dus la magazin să mai cumpere bere, dar a închis ușa și a lăsat-o pe femeie în casă fără a avea posibilitatea să iasă.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA-REACȚIE DURĂ ÎN SCANDALUL DE LA JUDEȚEAN: „MUNICIPALITATEA A DAT LOCUINȚE DE SERVICIU! 8 APARTAMENTE SUNT CHIAR ACUM LA DISPOZIȚIA SPITALULUI.”

„În drum spre apartament, inculpatul a cumpărat patru sticle cu bere. După ce au ajuns în locaţia unde aveau să doarmă, împreună au consumat bere, dar persoana vătămată a băut doar dintr-o sticlă, fără să o termine. Persoana vătămată i-a trimis o fotografie provocatoare martorul ###### ###### #######, cu care, la mânăstire avusese o relaţie, cunoscută de către inculpat.

Cu toate că discutaseră să doarmă în camere separate, inculpatul a început să o complimenteze şi să facă aluzii indecente, împrejurare în care persoana vătămată i-a spus că nu este de acord să întreţine relaţii sexuale cu el. La un moment dat, dorind să pună capăt acestor discuţii, persoana vătămată i-a spus inculpatului că este obosită şi a mers să facă duş într-un tricou mai lung, care îi ajungea până la genunchi.

După ce persoana vătămată a ieşit de la duş, inculpatul a devenit tot mai insistent şi nervos că este refuzat. Supărat fiind, inculpatul a plecat să mai cumpere bere dar a asigurat uşa de la intrare în apartament cu cheia, persoana vătămată rămânând astfel închisă în casă.

„Inculpatul a revenit în scurt timp, cu şase sticle de bere şi cu o cutie de prezervative”

Când s-a întors după ce a cumpărat încă șase beri și o cutie de prezervative, bărbatul a reluat discuțiile despre sex, dar femeia nu a cedat. Când a văzut că se tot lovește de refuzuri, piteșteanul a devenit tot mai agresiv, motiv pentru care femeia a început să își strângă lucrurile și a dat să plce. Nu a putut! Bărbatul a ascuns cheia în chiloți!

Disperată, femeia i-a trimis mai multe mesaje unui prieten, dar când bărbatul a văzut s-a enervat și i-a luat telefonul. S-a așezat lângă ea, a început să o pipăie și, la un moment dat, a început să o violeze cu degetul. Scăpată, pe moment din mâinile agresorului, femeia a încercat să sară pe geam, dar a fost oprită de bărbat.b Acesteia i s-a făcut rău și a fost dusă la baie pentru a se spăla pe față. După ce și-a revenit  a fost luată de pumni de piteșteanul nervos că femeia nu a acceptat avansurile sexuale și a obligat-o să doarmă cu el în același pat.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! A NĂSCUT LA SERVICIU, ȘI-A ARUNCAT COPILUL LA GUNOI ȘI S-A ÎNTORS LA COLEGI! DETALII CUTREMURĂTOARE!

„Inculpatul a revenit în scurt timp, cu şase sticle de bere şi cu o cutie de prezervative, reluând discuţiile despre sex şi deşi persoana vătămată a refuzat să mai consume alcool, acesta a insistat. I-a reproşat persoanei vătămate că a făcut sex cu alţii şi că pe el îl refuză. Dat fiind că inculpatul era tot mai agresiv verbal persoana vătămată s-a supărat, a început să-şi strângă lucrurile, însă a constatat că uşa de intrare era încuiată şi inculpatul a refuzat să-i dea cheia, ascunzând-o în boxerii pe care îi purta.

Persoana vătămată a apelat la ajutorul martorul căruia i-a trimis mai multe mesaje pe aplicaţia WhatsApp, inclusiv faptul că inculpatul dorea să întreţină relaţii sexuale cu ea, dar l-a refuzat, însă nu a reuşit să-i trimită şi locaţia întrucât inculpatul a observat că trimitea mesaje şi i-a luat telefonul.

În cele din urmă inculpatul a început să o pipăie pe persoana vătămată, să o atingă în zonele intime şi chiar a penetrat-o vaginal cu degetul, deşi acesta a încercat să se apere zgârâindu-l şi lovindu-l cum a putut. Inculpatul a lovit-o de mai multe ori iar persoana vătămată a încercat să sară pe geam, din dorinţa de a scăpa, dar inculpatul a împiedicat-o.

De frică, persoanei vătămate i s-a făcut rău, împrejurare în care inculpatul a dus-o în baie şi a udat-o cu duşul. După ce şi-a revenit a continuat să o lovească şi i-a tot cerut parola de la telefon.

În cele din urmă, după ce a lovit-o de mai multe ori, a obligat-o să se culce lângă el, în pat. Inculpatul a dormit până dimineaţa, timp în care persoana vătămată s-a tot gândit cum să scape. Când persoana vătămată s-a ridicat din pat, inculpatul s-a trezit imediat şi i-a spus că nu va scăpa de acolo şi că o va ţine trei zile, insistând să-i dea parola de la telefon” mai arată anchetatorii.

„I-a reproşat că l-a discreditat şi i-a spus că vor întreţine acte sexuale orale”

După ce i-a luat telefonul și a citit mesajele, bărbdatul s-a enervat și mai tare și i-a spus că vor întreține relații sexuale orale. Din fericire, pentru femeie, a reușit să se apropie de geam și a sărit de la etajul I al blocului și a oprit un șofer care trecea prin zonă. Acesta a sunat la poliție, iar oamenii legii au reușit să o ia pe femeie în siguranță și l-au reținut pe agresor.

„Drept urmare, persoana vătămată i-a dat parola, inculpatul a început să citească mesajele trimise şi s-a enervat şi mai tare. I-a reproşat că l-a discreditat şi i-a spus că vor întreţine acte sexuale orale. Persoana vătămată reuşise să se apropie de geam, în timp ce inculpatul citea mesajele, şi de disperare, s-a urcat pe pervaz şi a sărit de la etajul doi, pe un balcon acoperit de la etajul unul, şi apoi la parter. Persoana vătămată era în pijamale, desculţă şi într-o vizibilă stare de vulnerabilitate, prezentând numeroase urme ale violenţelor fizice exercitate de către inculpat asupra sa, după cum rezultă şi din planşele foto de la dosar.

Era dimineaţă, în jurul orelor 07,45, a alergat pe stradă disperată să găsească ajutor şi la un moment dat s-a aruncat pur şi simplu în faţă autoturismului condus de martorul ###### ######. Acesta a oprit,  a deschis geamul iar persoana vătămată i-a solicitat sprijinul spunându-i că a fost sechestrată şi lovită. Iniţial, martorul a îndemnat-o să sune la poliţie, însă persoana vătămată a insistat să o ajute, comunicându-i că nu are telefon.

Prin urmare, martorul i-a permis să urce în autoturism şi a dorit să apeleze numărul unic de urgenţă. Persoana vătămată era într-o stare de agitaţie şi de teamă atât de mare, fiind îngrozită de faptul că inculpatul ar putea în orice moment să apară, astfel că l-a rugat insistent pe martor să plece de acolo şi apoi să sune la poliţie, ceea ce s-a şi întâmplat” mai scrie în rechizitoriu.

Trei ani și opt luni de închisoare și obligat să se trateze

După audieri și finalizarea cercetărilor, bărbatul a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare. De asemenea, acesta a fost obligat să se trateze până la însănătoșire sau ameliorarea sintomelor.

„În baza art. 421 pct. 2 lit. a Cod procedură penală, admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti şi de inculpatul Din Marius Florin, aflat în prezent în Penitenciarul Mioveni, împotriva sentinţei penale nr. 691 din data de 03 mai 2022, pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 13897/280/2021. Desfiinţează în parte sentinţa penală şi rejudecând: În baza art. 109 alin. 1 Cod penal dispune obligarea inculpatului la urmarea unui tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei care nu contravin prezentei. În baza art. 241 alin. 1 lit. c Cod de procedură penală constată încetată de drept măsura arestării preventive . În baza art. 422 Cod de procedură penală deduce la zi măsura arestului preventiv. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat, în apel, rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu, în sumă de 350 lei se avansează din fondul Ministerului Justiţiei şi va rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată astăzi, 7 iulie 2022, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală” se arată în decizia magistraților.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata