Mâncare proastă și șefi nepăsători! Iată pentru ce s-au revoltat angajații Dacia azi!

0

Mâncare proastă și șefi nepăsători! Sute de angajații ai Uzinei Dacia, care lucrează în cadrul Departamentului Montaj General, au oprit lucrul timp de o oră și jumătate pe fiecare dintre cele două ture, fiind nemulțumiți în mod special de calitatea hranei (masă caldă) primite zilnic, potrivit contractului colectiv de muncă. Sindicaliștii spun că mâncarea este de cea mai proastă calitate, nu are gust și nu poate fi mâncată. Este ca și cum, spun unii dintre participanții la protest, se aruncă banii pe fereastră pentru ceva necomestibil.

„Cea mai mare problemă pe care o avem în momentul de față este legată de calitatea mesei calde, care este o nemulțumire generală la nivelul Uzinei. Oamenii contestă că mâncare nu are gust, că este de proastă calitate și trebuie îmbunătățită semnificativ” a declarat pentru Obiectiv de Argeș, Viorel Ungureanu, liderul SAD.

„Sunt nemulțumiri și față de comportamentul ierarhiei zonale”

Nu doar de calitatea precară a mesei calde primite sunt nemulțumiți sindicaliștii, ci și de atitudinea șefilor de departamente. Angajații acuză că aceștia au o atitudine ostilă dar și faptul că nu sunt receptivi la problemele pe care le întâmpină zi de zi salariații. Mai mult, modelele de echipamente instalate recent la posturile de lucru au foarte mari probleme, motiv pentru care munca depusă devine dificilă.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! MOTIVELE PENTRU CARE CIOACĂ A RĂMAS ÎN ÎNCHISOARE!

„Oamenii au niște probleme vizavi de impactul noului model de echipamente care este la posturile de lucru. Vizavi de nemulțumirea față de masa caldă, contestă foarte mult calitatea. De asemenea, sunt nemulțumiri și față de comportamentul ierarhiei zonale de aici – șefi de ateliere, șefi de UL.

Vreau să le identificăm și să clarificăm toate problemele care sunt. În perioada următoare o să vorbim cu conducerea companiei pentru a îndrepta aceste lucruri și pentru a ne asigura un climat social bun și să nu avem alte acțiuni.

Este o prevedere în contractul colectiv de muncă și se face cu înștiințarea companiei. Este o adunare organizată. Conducerea este receptivă la problemele ridicate, pe unele le știau, pe unele nu le știau, dar încercăm să înțelegem toate problemele pentru a le tranșa pe fiecare în parte” a adăugat Ungureanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata