ziarobiectiv.ro

Manole – „meșterul” pus de Codrin Ștefănescu să clădească APP Argeș!

0

„Pregătirea, tinerețea și experiența” îl recomandă pe Daniel Manole, noul președinte al APP Argeș, a declarat sec Codrin Ștefănescu cu ocazia inaugurării sediului filialei argeșene. Ori nu îl cunoaște, și aici este un punct comun cu toți argeșenii – nici noi, ori a venit la Argeș pentru a scoate din morți filiala politică despre care nu a mai auzit nimeni de ceva vreme, de la ruptura de Liviu Dragnea.

Tinerețea ce-i drept există, dar despre pregătirea profesională și experiența politică nu am putut afla prea mult, cu toate că Manole a încercat  să se prezinte, însă fără succes. Căci, după numai câteva vorbe, Codrin Ștefănescu i-a „tăiat microfonul”. Și, părintește, i-a dat și primul sfat pe care el, Manole, proaspăt președinte ar trebui să îl respecte.

Mai exact, „am fost președinte la tineret…” a apucat Daniel Manole să spună până când a oprit de Ștefănescu, care l-a sfătuit „să nu te lauzi niciodată singur”.

CITEȘTE ȘI: ALINA GORGHIU: „DINTRE TOATE PARTIDELE ROMÂNEŞTI, PNL ESTE DE DEPARTE PARTIDUL CARE A TRECUT CEL MAI BINE EXAMENUL ANILOR DE CRIZE SUPRAPUSE”

Am încercat, totuși, să aflăm mai multe despre tânăra speranță a APP Argeș. Întâi am „întrebat” Google. Nimic. Nicio știre, nicio referire. Am mers mai departe și l-am căutat pe Daniel Manole pe Facebook. Aici există. Tot ce am putut afla despre el este faptul că este piteștean, dar locuiește în București, a studiat la Universitatea „Nicolae Titulescu” din Capitală și la Universitatea din Pitești, dar nu se știe ce specializări a absolvit. De asemenea, tot de pe profilul paginii personale la rubrica loc de muncă, nu există trecut nimic. Ori e șomer și speră ca prin funcția obținută pe criteriul tinereții să acceadă într-o funcție publică, ori nu odrește să afle potențialii alegători de unde își câștigă traiul zilnic.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata