Mesaj cutremurător al Spitalului Militar! Colegii deplâng moartea victimelor de la Bascov!

0

Un mesaj cutremurătoa a fost transmis, în urmă cu puțin timp, de Spitalul Militar din Pitești pentru victimele masacrului de la Bascov. Mama, tatăl și fratele  criminalului vor fi înmormântați mâine, în Bascov iar sora și nepoata de numai cinci ani, sâmbătă, la cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești.

CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ! CRIMINALUL DIN BASCOV SCOS DIN ARESTUL IPJ ARGEȘ! UNDE VA FI DUS?

Reamintim că bărbatul care și-a găsit familia moartă în casă este angajat al Spitalului Militar din Pitești, colonel în rezervă Gheorghe Rusu, medic până acum două luni când a decis să se pensioneze și să profeseze în continuare, în cadrul aceleiași unități spitalicești ca șef birou-Compartiment Resurse Umane.

De asemenea, soția sa, omorâtă cu sânge rece de criminal, era și ea angajată a Spitalului Militar, biolog și șefă de Laborator.

„Cu deosebită tristețe, întregul personal al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” deplânge stingerea din viață a col.(rez.) Rusu Gențiana, a fiicei acesteia, Rusu Silvia, a părinților Lețcan Auren și Lețcan Iulia, a fratelui Lețcan Marius și este alături de colegul nostru col.(rez) Rusu Gheorghe, în aceste momente grele.

Dumnezeu să-i odihnească în pace și să îi așeze în rândul celor drepți!”, este mesajul cutremurător transmis în urmă cu puțin timp de Spitalul Militar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata