ziarobiectiv.ro

Ultima oră! Criminalul din Bascov scos din arestul IPJ Argeș! Unde va fi dus?

0

Criminalul din Bascov a fost scos astăzi din arestul IPJ Argeș și a fost transferat la Spitalul Penitenciar Mioveni. Această decizie a fost luată din cauza afecțiunilor psihice de care suferă bărbatul și pentru administrarea tratamentului sub supravegherea medicilor. Momentan nu se cunoaște dacă ucigașul își va petrece tot arestul preventiv în spital sau va fi adus înapoi în argestul IPJ Argeș.

Mai mult, se pare că mutarea a avut loc și după ce bărbatul a declarat în cursul zilei de ieri în fața magistraților de la Tribunalul Argeș că a avut discenământul diminuat în momentul în care și-a ucis părinții, sora, fratele și nepoata de șase ani și că nu își luase tratamentul complet.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! CRIMINALUL DE LA BASCOV ȘI-A PLĂNUIT PAS CU PAS MASACRUL! SCENARIUL – SCRIS ÎNTR-UN JURNAL!

Vă reamintim că marți, în jurul orelor 16.00, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata