Mesaj sfâșietor al doctorului Șerb și al copiilor, după moartea soției! „Am văzut încă o dată cât de scurtă poate fi viața!”

0

La o săptămână de la moartea doctoriței Camelia Șerb, directorul Spitalului din Călinești, soțul acesteia, cunoscutul ortoped, Dragoș Șerb, consilier local și medicul FC Argeș, a transmis, împreună cu cei doi coiii, un mesaj sfășietor. Cunoscutul medic ortoped, Dragoș Șerb, mulțumește tuturor celor care i-au sprijinit în greua și dureroasa pierdere, afirmând, totodată, că a văzut încă o dată cât de scurtă poate fi viața și cât de mult contează să faci bine în această lume.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA DR. DRAGOȘ ȘERB A MURIT LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! CE I-A ADUS SFÂRȘITUL!

„Nu am realizat înainte cât de apreciată a fost Camelia noastră!”

„Vă mulțumim tuturor acelora care ne-ați fost alături în momentele grele prin care am trecut la plecarea spre eternitate a Cameliei, sprijinul nostru în toate. Am văzut încă o dată cât de scurtă poate fi viața și cât de mult contează să faci bine în această lume. Nu am realizat înainte cât de apreciată a fost Camelia noastră și cât de mult a reprezentat pentru cunoscuți și mai puțin cunoscuți datorită altruismului ei.

Demersurile și apropierea celor care ne-ați fost alături ne-au copleșit. Mulțumesc în mod special domnului primar și celor din Primărie și Consiliul Local, colegilor din Spitalul Județean și celor de la Spitalul Călinești, celor care ne-ați fost alături și vă dorim sănătate și tot binele din lume! Areta, Rareș și Dragoș Șerb.”, este mesajul transmis de cunoscutul medic ortoped, Dragoș Șerb.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata