Mii de măști donate Spitalului de Pediatrie! Virozele devin și mai agresive!

0

Chiar dacă pandemia a fost depășită, virozele care își fac de cap în această perioadă nu sunt deloc de joacă deoarece numărul pacienților este tot mai mare în fiecare zi iar afecțiunile tot mai dure. Din nefericire, de data aceasta, cei mai afectați sunt copiii care ajung în secțiile de urgență și terapie, având nevoie de oxigen și tratamente minuțioase. Obiceiurile bune din vremea pandemiei trebuie păstrate, unul dintre acestea fiind purtarea maștii de protecție.

CITEȘTE ȘI: HAOS ÎN PARCAREA VIVO MALL! CLAXOANE ȘI ÎNJURĂTURI – MAȘINILE BLOCATE LA SEMAFOARE!

Cum niciodată numărul de măști nu este suficient, președintele CAS Argeș a demarat o acțiune în urma căreia au fost donate circa 9000 de măști Spitalului de Pediatrie din Pitești, mai ales luând în calcul că medicii preconizează creșterea numărului de îmbolnăviri cu viroze.

Concret, Ionuț Gheorghe, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, împreună cu reprezentanții Centrului de Tineret al municipiului București, au adus o bucurie pe chipul copiilor internați șa Spitalul de Pediatrie. În preajma sărbătorilor de iarnă, în plin val al virozelor, aceștia au donat 8900 de măști: 5000 pentru adulți și 3900 pentru copii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata