Ministrul Mediului despre construcțiile din Pădurea Trivale: „Locul restaurantelor și al crâșmelor nu este în pădure!”

0

„Locul restaurantelor și al crâșmelor nu este în pădure” a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului după o vizită pe care a avut-o în această dimineață în Pădurea Trivale. Înalt demnitarul a spus că a rămas uimit de ceea ce a găsit în una dintre cele mai importante zone din Pitești. Este vorba despre casele și alte construcții care au fost ridicate în ultimul an, iar acest lucru l-a ultragiat pe ministru. De asemenea, acesta a adus în discuție cortul de evenimente care funcționează de mai bine de doi ani fără autorizații în mijlocul pădurii, susținând că astfel de activități nu au ce căuta într-o zonă în care ar trebui protejată natura.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

„Este un subeict care naște multe controverse și discuții. Și la București a fost sesizat de numeroși cetățeni. Am fost pentru a vedea ce se întâmplă în acea pădure, care ar trebui să aibă un rol de recreere pentru toți locuitorii din Pitești, să ne ajute pe toți să respirăm un aer curat. Mi-au sărit în ochi acele construcții. M-am plimbat în pădurile din România, și rar mi s-a dat să văd asemenea lucruri.Nu am reușit să ajung până acolo din cauza timpului limitat, dar am auzit că în mijlocul pădurii se află și un cort pentru petreceri, și eu cred că în mod cert locul restaurantelor, locul crâșmelor și al altor tipuri de activități gălăgioasenu e în mijlocul pădurii, unde ne protejăm, nu doar arborii, ci mai ales biodiversitatea din acele păduri. Eu cred că în pădure trebuie să se audă în cel mai bun caz ciripitul păsărilor și nicidecum gălăgia vreunei petreceri în mijlocul nopții” a spus Fechet.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata