Nou director medical la Spitalul Județean Pitești! A fost concurs!

0

Nou director medical la Spitalul Județean Pitești! A fost concurs! Cu câteva ore în urmă s-a încheiat concursul în urma căruia va fi numit un nou director medical al SJU Pitești pentru următorii patru ani. Săptămâna trecută s-a desfășurat prima probă, cea scrisă, iar astăzi a avut loc prezentarea proiectului de management.

CITEȘTE ȘI: CE PERSOANE VOR PLĂTI IMPOZIT MAI MARE PE LOCUINŢĂ? ANUNȚUL AUTORITĂȚILOR!

Doctorul Costin Ștefan a devenit astăzi, oficial, noul Director medical al Spitalului Județean de Urgență Pitești. La proba scrisă medicul Ștefan a obținut noua 9.50, rezultatul final și în urma celei de-a doua probe, respectiv prezentarea proiectului de management, fiind de 9.56.

Costin Ștefan a mai ocupat funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate sanitară în care a acumulat o bogată experiență în anii în care a lucrat aici ca medic și unde a condus inclusiv Secția Medicală II. Pe toată perioada pandemiei a coordonat activitatea medicală a spitalului din aceeași funcție. Costin Ștefan privește această funcție ca pe o provocare pe care, ca doctor care a depus jurământul lui Hipocrate, a acceptat-o propunându-și să facă tot ceea ce poate mai bun pentru angajați și pacienți.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata