Oficial! Se construiește un bloc în Pădurea Trivale, lângă Poarta Eroilor! Locuitorii se revoltă!

0

Un nou bloc va fi construit în Pădurea Trivale, lângă Poarta Eroilor, potrivit unui proiect adoptat în urmă cu puțin timp consilierii locali în ședința din această lună. Este vorba despre o construcție S+P+2E, care va avea la parter spații multifuncționale, și ar urma să fie realizată pe terenul în suprafață de 1.531 mp. De asemenea, potrivit proiectului, vor fi amenajate spații verzi pe aproximativ 590 mp (39% din suprafața totală a terenului), dar și zece locuri de parcare la subsolul clădirii. Mai mult, se dorește și amenajarea unui loc de joacă pentru copii în suprafață de 50 mp.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

În schimb, în timpul consultării publice, mai mulți vecini au transmis o serie de obiecții prin care au atras atenția că există riscul de alunecări de teren, cerând astfel o nouă analiză geotehnică, dar și faptul că terenul respectiv este traversat de o conductă de gaze. Mai mult, unul dintre proprietarii din zonă a sesizat și Instituția Prefectului legat de acest proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata