Oficial! Transportul metropolitan se extinde într-o nouă comună din Argeș!

0

Transportul metropolitan se extinde și în comuna Moșoaia, potrivit unei hotărâri prin care consilieri locali au votat în unanimitate aderarea localității la ADI Transport Pitești. Extinderea, cerută de foarte mulți locuitori din comuna învecinată Piteștiului, ar putea să devină realitate începând cu această toamnă.

„Proiectul extinderii transportului metropolitan în comuna Moșoaia a fost votat în unanimitate de consilierii locali. Cel mai probabil din toamna acestui an, după demararea licitației pentru extinderea parcului auto, autobuzele Publitrans vor circula și în comuna noastră” a declarat în exclusivitate pentru Obiectiv de Argeș Mihai Vătafu, consilier local USR.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! NAȚIONALA DE HANDBAL A ROMÂNIEI – MECI DECISIV LA PITEȘTI ARENA! AFLĂ CÂND!

După adoptatea proiectului de către Consiliul Local Moșoaia, hotărârea va ajunge pe masa decidenților ADI Transport Pitești, moment în care se vor stabili traseele și orarul de funcționare.

Vă reamintim că în acest moment autobuzele Publitrans circulă în Pitești, Bradu, Bascov, Mărăcineni, Oraja, iar de la 1 iulie vor deservi și orașul Ștefănești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata