Operații estetice și la Spitalul Județean Argeș! Cât costă? LISTA COMPLETĂ!

0

Operații estetice și la Spitalul Județean Argeș! Cât costă! LISTA COMPLETĂ! Chirurgia estetică a cunosut, în ultimii ani, o evoluție semnificativă. Fie că sunt necesare sau nu, de astfel de intervenții chirurgicale pot beneficia toți cei care doresc să își schimbe înfățișarea. Chirurgia reconstructivă sau reparatorie încearcă să refacă până la normal, în timp ce chirurgia estetică încearcă să depășească acest punct, să aducă îmbunătățiri ale normalului. Această diferență se reflectă și în plan financiar.

CITEȘTE ȘI: POLIȚIST CONDAMNAT LA TREI ANI DE PUȘCĂRIE! ZECI DE EXPERTIZE FALSIFICATE!

Serviciile chirurgiei estetice nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), însă cele reparatorii sunt acoperite(parțial/total). Atât bărbații cât și femeile, care doresc să opteze pentru intervenții estetice, trebuie să știe că există o serie de astfel de operații care se pot efectua și în cadrul SJU Pitești, la cerere, contra cost.

Listele complete cu procedurile realizate de specialiștii din cadrul Secțiilor Chirurgie Plastică și ORL pot fi regăsite pe site-ul instituției: www.sjupitesti.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata