Parchetul General – anunț despre cazul deputatului Bălășoiu!

0

Procurorii Parchetului General au anunțat azi că analizează imaginile în care deputatul Aurel Bălășoiu apare gol alături de un tânăr și care vor decide dacă se impune sau nu deschiderea unui dosar penal. Anchetatorii s-au autosesizat după apariția imaginilor în spațiul public, și vor verifica imaginile pentru a stabili dacă tânărul este minor, urmând, ca în cursul zilei de astăzi, să anunțe dacă vor continua investigațiile.

CITEȘTE ȘI: ARHIEPISCOPIA ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI – TĂCERE SUSPECTĂ ÎN SCANDALUL SEXUAL AL DEPUTATULUI PSD!

„În momentul de faţă se analizează, de către Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică. De îndată ce se va stabili dacă se deschide sau nu dosar penal o să se anunţe”, au declarat reprezentanţi ai Parchetului General.

Până în acest moment nu se cunoaște nici măcar dacă a fost depusă o plângere penală împotriva deputatului Aurel Bălășoiu. Pe de altă parte, dacă se va dovedi că tânărul din imagini nu este minor, parlamentarul de Argeș nu va putea fi învinuit de nimic. Ba dimpotrivă, s-ar putea să ne așteptăm la acuze din partea deputatului în privința încălcării vieții intime.

CITEȘTE ȘI: DEPUTATUL ACUZAT DE ACT SEXUAL CU MINOR: “NU RECUNOSC! VOI LUPTA!”

Vă reamintim că deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, la cererea expresă a lui Marcel Ciolacu, după ce a fost implicat într-un amplu scandal sexual cu minori.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata